RRETH NESH
NOA Development

Eshtë themeluar në vitin 2014 dhe operon në sektorin e ndërtimit, si një kompani me përvojë inxhinierike, ndërtimi dhe menaxhimi të projekteve. Kompania ka grumbulluar ekspertizë të konsiderueshme për të punuar me projekte në fushën e energjisë, ujit dhe ujërave të zeza dhe fushave të tjera.

Ne dhe partnerët tanë jemi ndërmarrja udhëheqëse në Shqipëri në fushën e infrastrukturës dhe ndërtimeve. Noa Development do të përpiqet të ofrojë shërbime të shkëlqyera duke siguruar cilësi të lartë të punës, duke aplikuar teknologjinë më të fundit të disponueshme për industrinë, dhe duke kërkuar ndërmarrje më të përbashkëta me kompani ndërkombëtare që të kenë mundësi në projekte me peshë më të lartë. Kompania ka grumbulluar ekspertizë të rëndësishme në punën me projekte në fushën e energjisë, ujit dhe ujërave të zeza dhe fushave të tjera.

Aktiviteti i tij bazohet në licencën Nr.7138 nga Ministria e Punëve Publike dhe Infrastrukturës

Kompania është e akredituar dhe operon sipas standardeve ISO. Ne vazhdimisht po përpiqemi të gjejmë mënyra të reja për të përmirësuar cilësinë e shërbimit duke aplikuar teknologjinë më të fundit dhe Certifikatat ISO.

Ne operojmë një biznes të suksesshëm tregtar. Suksesi për ne, nënkupton sigurimin e kthimit të fortë për aksionarin tonë, dhe dhënien e vazhdueshme të projekteve me cilësi për klientët e kënaqur.

Qasja jonë “mund-të bëjmë” do të na lejojë të zhvillojmë marrëdhënie afatgjata, me përfitime të ndërsjella dhe të bëhemi partneri i zgjedhur.

Për të mbajtur nivelin e lartë të personelit të kualifikuar dhe për të krijuar një ekip profesional të përkushtuar për t’i shërbyer klientëve tanë.

Premtimi ynë është të krijojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë duke tejkaluar pritjet e tyre dhe duke fituar besimin e tyre, përmes performancës së jashtëzakonshme nga çdo anëtar i ekipit të ndërtimit.

Shëndeti dhe Siguria e Mjedisit është një pjesë integrale e menaxhimit të rreziqeve në NOA.

Në NOA Development, ne e marrim shumë seriozisht zbatimin e programeve të shëndetit dhe sigurisë së kompanisë.

Historia e NOA ka demonstruar se sa më shumë njësi të njësive të biznesit vendor, nënkontraktorët dhe partnerët tanë janë me idenë tonë të sigurisë për shmangien e humbjeve, më të sigurt dhe më të suksesshëm rezultatin e projektit.

Filozofia e parë e sigurisë së NOA-së është Ndërtimi i L.I.F.E.® (Living Injury Free Everyday). Ndërtesa L.I.F.E. qasja përpiqet të eleminojë të gjitha incidentet e hapësirave përmes aktiviteteve paraprake të ndërtimit me angazhimin e sigurisë që fillon në ndjekjen e projektit.

Ndërtimi i L.I.F.E. mbështetet nga katër parime udhëzuese:

  • Lëndimet janë të parandalueshme
  • Kryeni një punë Vetëm nëse është e sigurt
  • Të punosh në mënyrë të sigurt është një kusht i punësimit
  • Praktikoni dhe prisni sjellje të sigurta kudo, çdo ditë.

Filozofia jonë është që njerëzit janë aseti ynë kryesor. Për të qenë i suksesshëm, NOA Development duhet të jetë një vend i dobishëm për të punuar. Ne ofrojmë mundësi dhe inkurajim për t’i ndihmuar punonjësit tanë të arrijnë potencialin e tyre. Ne punojmë me klientët tanë si ekip. Respekti i ndërsjellë siguron bazën e suksesit tonë. Ne jemi një ekip, dhe ne e kuptojmë se suksesi ynë është i mundur vetëm, përmes përpjekjeve bashkëpunuese të njerëzve tanë. Ne përpiqemi të zhvillojmë punonjësit tanë përmes trainimit, shpërblimin e performancës dhe krijimin e një mjedisi pune ku punonjësit tanë janë të sfiduar, të motivuar, të kënaqur dhe të përgjegjshëm për punën e tyre. Kompania është e bazuar në personelin e saj të kualifikuar, duke qenë një garanci për një performancë të mirë gjatë zbatimit të projekteve.

Më të Mirët ne Treg
Partneret Tanë

TREMA SH.P.K

Ka qenë në avantazh kryesor në ofrimin e shërbimeve gjithëpërfshirëse të ndërtimit, përfshirë projektimin, menaxhimin e ndërtimit, kontraktorin e përgjithshëm dhe ofertat konkurruese për një gamë të gjerë të projektimit, si në projektet arkitekturore, strukturore, ashtu edhe në ato ndërtimore.

Pirraçi Sh.p.k

 Është një nga kompanitë më të mëdha në sektorët e konstruksioneve metalike me makinat më të fundit të teknologjisë.

STARTEK SH.P.K

Është një kompani projektuese dhe ndërtuese që zhvillon të gjitha llojet e tipologjive si: rezidencat, hotelet, shërbimet, dizajnin industrial, tregtar dhe urban.

One Team One Dream

0